Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf nu in voor de gratis CRM in Onderwijs Nieuwsbrief. De CRM reisgids in uw inbox.

Inschrijven »


Stageplaatsen nu automatisch in Microsoft CRM

In samenwerking met Colo, de vereniging van samenwerkende kenniscentra, heeft CRM Resultants een koppeling ontwikkeld tussen Microsoft CRM en stagevacatures die Colo via de website stagemarkt.nl aanbiedt. Stageplaatsen zijn nu direct in CRM beschikbaar. Dit is voor onderwijsinstellingen van groot belang omdat het verwerven van stageplaatsen een belangrijke taak is. Instellingen kunnen zo hun kwalificerende rol als bemiddelaar tussen leerbedrijf en student beter invullen. De koppeling verhoogt de efficiency en kwaliteit, want data is direct vanuit de bron beschikbaar.

Stagemarkt.nl helpt mbo- en vmbostudenten een goede stage- en leerbaan te vinden. Stagemarkt biedt stage- en leerbanen van meer dan 200.000 erkende leerbedrijven met 400.000 leerplaatsen. Dat is de helft van het Nederlandse bedrijfsleven. Nog belangrijker is echter de kwaliteit: stagemarkt bevat uitsluitend leerbedrijven die officieel erkend zijn door de kenniscentra. Dit garandeert de goede kwaliteit. Stagemarkt wordt door de kenniscentra doorlopend uitgebreid met aanvullende bedrijfsinformatie. Deze is nu direct in CRM beschikbaar.

Colo is de vereniging van zeventien samenwerkende kenniscentra. Voor meer dan 40 branches verbinden zij bedrijfsleven, arbeidsmarkt en beroepsonderwijs. Colo zet zich in om leerling en leerbedrijf dichter bij elkaar te brengen o.a. door contact te leggen tussen ketenpartners op landelijk en regionaal niveau en vernieuwende projecten te initiëren.

CRM Resultants is strategisch partner voor (beroeps)onderwijsinstellingen en helpt deze om op basis van marktkennis en Microsoft technologie de processen m.b.t. relatiebeheer, studentenwerving en praktijk- en contractonderwijs efficiënter en ‘rijker’ te maken. Speciaal voor onderwijsinstellingen ontwikkelde CRM Resultants specifieke templates die implementatie versnellen en de acceptatie door gebruikers verhogen.

Meer informatie op: www.colo.nl, www.stagemarkt.nl en www.crm-resultants.nl

Stageplaatsen nu automatisch in Microsoft CRM

Schooluitval tien procent gedaald

De vaart zit er in2008 © CRMschoolreis.nl
Website design: Connexx